La biblioteca recomana


Il·lusió, força, alegria, somriure, agraïment; tristesa, enuig, desgràcia...són paraules que ens ajuden a definir i expressar el nostre estat d’ànim. Les paraules, tots ho sabem, tenen molta força, fins i tot l’ús d’un determinat tipus de llenguatge ens pot ajudar a tenir una millor disposició per gestionar les nostres emocions al llarg de la vida. O, ben al contrari, l’excessiva duresa d’algunes paraules poden complicar la solució de conflictes, per citar alguns exemples.

Avui us recomanem La Ciencia del lenguaje positivo: cómo nos cambian las palabras que elegimos, que podreu trobar a la biblioteca.

El llibre es basa en el coneixement de la neurociència i el llenguatge positiu, de com les paraules afecten el nostre cervell i determinen el nostre pensament. Tot plegat té un efecte directe sobre aspectes com la nostra actitud vital, així com també la nostra salut...

Luís Castellanos, l’autor, explica com l’us o manca d’un llenguatge respectuós i apropiat pot portar-nos a l’èxit o la derrota en qualsevol àmbit de la nostra vida, destacant la importància d’utilitzar un llenguatge positiu.

En aquest llibre, Castellanos proposa als lectors un ventall de tècniques i habilitats perquè puguin aconseguir un llenguatge positiu en les seves comunicacions diàries, bé sigui en l’àmbit personal, laboral o social.