Club de lectura: "L'elegància de l'eriçó"El Dijous dia 2 de desembre (19.30h) es torna a reunir el Club de lectura, moderat per Montse Solé. Comentarem el llibre L’elegància de l’eriçó, de Muriel Barbery.

Aquest llibre és una lectura ideal per acabar l'any, un viatge màgic a París, que ens invita a gaudir de les petites coses.


Animeu-vos a participar!


El club de lectura no és una reunió d'especialistes de literatura,ni s’intenta analitzar exhaustivament un llibre. L'objectiu és augmentar el plaer de la lectura, compartir impressions i conversar amb altres persones.


"L'elegància de l'eriçó", amb aquest títol metafòric Muriel Barbery ens parla de forma espontània i tendra de la complexitat de les relacions humanes, i les dificultats d'enteniment entre dos mons enfrontats per la cultura i les condicions socials. La protagonista, Michel Rennée viu i treballa de portera en un edifici burgés de París; té un secret que guarda amb molta cautela i que només Paloma, una nena de 12 anys amb una intel·ligència extraordinària, sabrà descobrir...Paloma està a punt de cumplir 13 anys, i ja està decepcionada d'aquest món. La seva família no la entén! Així que es proposa abandonar aquest món...a no ser que alguna cosa que li demostri que realment val la pena viure.