Viu el còmic a la biblioteca


Veureu aquest cartell a moltes biblioteques. Amb el lema "Viu el còmic a la biblioteca", us volem convidar a explorar aquesta secció, i gaudir dels Còmics.

Tant si us agrada la ciència ficció, com la novel•la negra, el drama o l'humor... teniu per escollir; el món del còmic és molt divers.Us deixem també alguns enllaços amb informació sobre aquest gènere:

1. GUIA DEL COMIC

"Un espacio imprescindible en español (...), atesora exhaustiva y rigurosa información sobre los principales hitos de la novela gráfica." -- diario El País (3/febrero/2007, suplemento Babelia), sobre Guía del Cómic

Espai amb informació sobre còmics destacats te tots els països, gèneres i formats, així com informació sobre autors, tant professionals consolidats,com autors joves. Inclou també entrevistes, guies de novetats, un arxiu fotogràfic i agenda d'actualitat.

2. COMICAT

Un bloc sobre còmics en català realitzat per un grup de blocaires amants del còmic. Ofereix un espai Wiki sobre el còmic, novetats, ressenyes, reportatges i entrevistes, i moltsenllaços a altres espais web relacionats amb el Còmic i els seus autors.

Per últim, Benjamín Escalonilla Godayol, autor d'obres de narrativa, poesia, il·lustració i art digital, ens proposa: "Novelas gráficas que hay que leer antes de morir...". Algunes d'aquestes obres les podeu trobar a la nostra biblioteca:


WATCHMAN, BATMAN: EL REGRESO DEL SEÑOR DE LA NOCHE, MAUS, BLANKETS, FUN HOME


I vosaltres...

Llegiu habitualment Còmics? Quins us han agradat?

Us animem a enviar-nos els vostres comentaris!