Presentació del llibre Júlia M. de Sílvia Romero

El pròxim dijous 4 de març, amb motiu del dia internacional de la dona us oferim la xerrada - presentació del llibre Júlia M., de Sílvia Romero, a càrrec de Julieta Sunyol. Comptarem amb la presència de l'autora del llibre.
La Júlia M. és una senyora de setanta anys a qui tothom considera una bellíssima persona. L'Elisa, la veritable protagonista de la novel•la, se la trobarà de veïna en canviar-se de pis. A partir d'aquí arrenca una narració que ens porta del món familiar i quotidià del barri barceloní del Poble Sec cap a un passat que ens absorbeix amb una espiral de sorpreses.

L'autora ens fa entrar en una història de sentiments, però també ens endinsa en la nostra memòria històrica, amb dones enfrontades a la seva realitat i a elles mateixes. Ens parla de l'Elisa, que veu el seu món trencat en el present; de l'Antònia, que rememora el passat a través de les seves cartes; de la Júlia, que serveix de nexe entre ambdues èpoques.

El resultat és una narració fascinant plena de tendresa, intriga i humanitat que va ser mereixedora del IV Premi Ramon Roca Boncompte el 2008.