Club de lectura i visita de l'autora Najat El Hachmi: L'últim patriarca.Al març, el club de lectura es reunirà el dimecres 17, a les 19:30 h. El llibre proposat és “L’últim patriarca”, de l’autora Najat El Hachmi i la coordinadora de l’activitat és Montse Solé.

Recordeu que per participar al club de lectura cal insriure’s per cada sessió i que les places són limitades.El dia 18 de març, a les 20:00 ens visita l'autora i podrem conversar amb ella.

Esteu tots convidats a assistir (no cal inscripció).L'últim patriarca és la història d'una rebel•lió personal contra un ordre establert des de fa milers d'anys. Mimoun Driouch i la seva filla neixen per complir el paper que el patriarcat els ha assignat, però uns canvis en les circumstàncies que els envolten seran decisius per propiciar el capgirament de l'ordre de les coses. Aquesta és una història familiar on les contradiccions internes dels personatges afloren per marcar unes relacions fetes de desencontres. La filla vol entendre per què el seu pare s'ha convertit en una figura autoritària i dèspota, al mateix temps que inicia diversos intents per desfer-se del pes que té en la seva vida.

Najat El Hachmi construeix una faula moderna que barreja tendresa i dramatisme amb un espectacular sentit de l'humor que ratlla la corrosió.