10è aniversari - Com va ser el recital d'Elliott Murphy

Èxit rotund del recital d'Elliott Murphy i Olivier Durand.

Unes cent vuitanta persones van poder gaudir el proppassat 23 d'octubre del recital de literatura i rock que van oferir la parella artística formada per Elliott Murphy i Olivier Durand a la Biblioteca de La Garriga.


El recital, que va durar una mica més de dues hores, va consistir en una part literària i una altra de musicada. Elliott Murphy va començar explicant la seva relació amb el món de la literatura, remuntant-se fins a la seva infància, quan visitava la biblioteca i llegia amb fruïció llibres de tota mena.

Murphy va continuar la seva xerrada amb la lectura d'un dels seus poemes musicats On Elvis Presley's Birthday, que els assistents tenien escrita en llengua anglesa i també en català.

El grup de teatre Nats Teatre va emprendre el relleu i va encarar la mitja part fent la lectura dramatitzada de Café by Stark, un dels contes d'Elliott Murphy que, a part d'haver editat una trentena de dicos, també ha escrit cinc llibres. A la Biblioteca de La Garriga podeu trobar Dónde las mujeres están desnudas y los hombres son ricos.

El final del recital Entre la literatura i el rock va consistir en un repertori de cançons dels diversos discos de l'artista. El públic va gaudir al màxim de les 12 cançons que van interpretar amb destresa i contundència el guitarrista Olivier Durand i Elliott Murphy, que va combinar veu, guitarra i harmònica. Plegats van oferir temes del seu darrer àlbum -Notes From The Underground (Last Call, 2008)-, i algunes de les cançons més brillants de la seva trajectòria com "Green River" o "Last of the Rock Stars". A més, van sorprendre l’audiència amb la interpretació de dos temes inèdits, “Baby, let the devil out of me” i “Rain, Rain, Rain”, que s’inclouran en el seu proper disc. El públic va acabar corejant els temes a peu dret, fruit de la complicitat que s'havia establert entre els artistes i la gent que havia pogut assistir a l'acte.

Podeu accedir a la Set list, a la reproducció d'una de les invitacions, al cartell, a l'article de El 9nou, i al de La revista del Vallès clicant sobre cada opció.



Aquestes són algunes de les fotografies de l'acte: (podeu clicar-les per guardar-les).