10è aniversari - Elliott MurphyLiteratura i rock a la biblioteca!


“ELLIOTT MURPHY: entre la literatura i el rock”.
Recital rocker amb Elliott Murphy & Olivier Durand.


Data: 23 d’octubre, a les 21h.

"Literature is my religion but Rock and Roll is my addiction."Elliott Murphy.

Entrada gratuïta. Aforament limitat. Màxim 2 invitacions per persona. Caldrà recollir les invitacions personalment a la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament o a la Biblioteca de la Garriga a partir del 13 d’octubre.
NO ES RESERVEN INVITACIONS.


Invitacions exhaurides.


Telèfons d'informació:
Regidoria de Cultura de l’Ajuntament: 93 860 52 99
Biblioteca de la Garriga: 93 871 88 87
Amb la col·laboració de:
Elliott Murphy (Nova York, 1949): un dels més extraordinaris personatges dins la història del rock.

Rocker, compositor, escriptor, poeta urbà, Elliott Murphy va publicar el seu primer treball l’any 1973. La crítica l’ha comparat amb Bob Dylan i l’ha situat al nivell de Bruce Springsteen, amb qui manté una intensa amistat. En 35 anys de carrera ha publicat 30 àlbums, l’últim dels quals és Notes From The Underground (Last Call, 2008).

Viu a Paris des del 1989 i des de fa més de deu anys forma parella artística amb el guitarrista francès Olivier Durand: junts ofereixen cada any més de cent concerts, plens de talent i energia.

El vessant literari de Murphy és menys conegut. Col·labora amb revistes com Rolling Stone i ha publicat cinc llibres que s’han traduït al francès, l’alemany, l’italià o al castellà.

Aprofitant que Elliott Murphy i la seva banda estan de gira per Europa, amb dos concerts a Catalunya (el 24 d’octubre als Hostalets de Balenyà i el 25 d’octubre a Vilafranca del Penedès), l’hem convidat a la Biblioteca dins els actes de celebració del 10è aniversari.

Acompanyat per l’Olivier Durand, Elliott Murphy ens oferirà un acte lluny del tradicional concert de rock. Un recital on podrem apreciar com la literatura contribueix també a enriquir el rock, fet que que demostra la passió de Murphy per la lectura i el seu talent com a lletrista.

Per més informació: http://www.elliottmurphy.com/