Resum Biblos 6-Juliol-Agost 2007

Editorial

Viatges i excursions, concerts a l’aire lliure, festes majors, esport, sol i platja, prendre alguna cosa amb els amics a la plaça quan arriba el vespre, etc. L’estiu ens ofereix un munt de possibilitats per descansar de la rutina de tot l’any.

Feu el que feu aquest estiu, la Biblioteca està a la vostra disposició i us ofereix un munt de recursos . En aquest número del Biblio us oferim una selecció documental orientativa, presentada per temes, del que la Biblioteca us ofereix per completar el vostre estiu. I això només és una petita part del gairebé 40.000 documents que teniu al vostre abast.

Molt bon estiu a tothom!

Anna Amador, directora.

La il·lustradora del web Chilias guanya el Premi Junceda

Marta Balaguer, la il·lustradora del web infantil Chilias (http://chilias.diba.cat/), ha rebut el Premi d’Il·lustració Junceda 2007 en la categoria multimèdia. L’Associació Professional d’Il·lustradors de Catalunya, que distingeix anualment amb aquest guardó els professionals de la il·lustració més destacats, ha premiat la tasca de Balaguer al web Chilias pel seu “treball consistent, atractiu i ben resolt”.

Aquest web de la Xarxa de Biblioteques està dedicada als infants.