CONCURS DE PUNTS DE LLIBRE SANT JORDI 2007

La 8a edició del Concurs de Punts de Llibre de la Biblioteca de la Garriga estarà dedicada a Hergé (dibuixant de Tintin) i Elvis Presley. Es valoraran especialment els punts amb il·lustracions que facin referència a algun d’aquests temes. Hi poden participar treballs inèdits que no hagin estat premiats en cap altre concurs. Només es permet una obra per participant. Els guanyadors de l’edició 2006 del concurs no poden presentar-se a l’edició 2007.

Presentació

Els punts de llibre hauran de tenir un format de 20 x 5 cm, il·lustrats a una cara i realitzats amb qualsevol tècnica que permeti la seva reproducció impresa.

Cada punt de llibre s’haurà de presentar en un sobre tancat on constaran el pseudònim, el títol del punt i la categoria d’edat a la qual pertany el participant.

Dins el sobre, acompanyant l’original, s’hi adjuntarà la butlleta de participació escrita en majúscules i amb totes les dades que es demanen.

Els originals guanyadors passaran a ser propietat de la Biblioteca de La Garriga i seran editats com a punt de llibre per a repartir als usuaris de la Biblioteca; la resta podran recollir-se en un període de dos mesos a partir del 26 de maig. Després seran destruïts.

Lloc i termini de presentació

El termini de presentació dels treballs finalitzarà el dia 31 de març del 2007, dissabte. Els treballs s’hauran de lliurar al personal de la Biblioteca.

Jurat

El jurat estarà format per les següents persones:

· Anna Amador, directora de la Biblioteca.

· Fina Bernad, conservadora de la Fundació Fornells-Pla i Conxa Sisquella.

· Inno Maza, mestra de l’Escola Municipal d’Art i Disseny.

· Enric Roca, regidor de Cultura, Participació Ciutadana, Patrimoni i Medi Ambient de l’Ajuntament de La Garriga.

· Josep Solé, professor de l’Escola Municipal d’Art i Disseny i guanyador de la categoria d’adults de l’edició 2006.

Premis

Hi haurà les següents categories i premis segons l’edat dels participants:

Categoria A
Edats de 6 a 9 anys
Premi: 40 €

Categoria B
Edats de 10 a 13 anys
Premi: 60 €

Categoria C
Edats de 14 a 17 anys
Premi: 120 €

Categoria D
Edats a partir de 18 anys
Premi: 180 €

Premi del Públic
Premi: 100 €

El jurat es reserva el dret de declarar desert algun dels premis i de concedir accèssits si es creu oportú.

Premi del públic: els usuaris de la biblioteca que ho vulguin podran votar un punt del llibre d’entre tots els exposats del 21 d’abril al 19 de maig, al vestíbul de la Biblioteca.

Lliurament de Premis

El lliurament dels premis del jurat serà divendres 20 d’abril a 2/4 de 8 del vespre a la Sala d’Actes de la Biblioteca (c/Sant Francesc, 1).

El lliurament del premi del públic tindrà lloc el dissabte 26 de maig, a les 12h, coincidint amb l’última Hora del Conte del curs.

La participació en aquest concurs pressuposa l’acceptació d’aquestes bases.

----DEMANEU LA BUTLLETA A LA BIBLIOTECA----